Är detta årets konstbok?


Detta tror Mikael van Reis i GP den 17 april efter ha läst boken. Tore skulle fylla 99 år i mars men gick dessvärre bort i februari. Vi fick det stora nöjet att producera boken som färdigställdes till den retrospektiva utställningen på Galleri Majnabbe i april.

Citat från artikeln. ”Jag citerar ur boken Tore Ahnoff – ett konstnärsliv som är redigerad och skriven av Lisbet Ahnoff tillsammans med hennes syskon, ytterligare bidrag av Ragnar Schmid, Håkan Wettre och Lennart Sjögren. Det är ett bokligt precisionsarbete i varje detalj – färgval och -återgivning, Rytmisk komposition och reflekterande texter. Allt är noga genomtänkt – ända ner i stilisten Lisbet Ahnoffs bildtexter. Jag tror detta kunde bli årets konstbok.”

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar

  © B4PRESS

   

  Var social och följ oss.

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

  nyheter i media

  Maria Rashidi, 62, utsattes för en attack med syra utanför sitt hem i Rinkeby då hon ville skilja sig från sin man. Hennes

  ansikte brändes sönder och hon förlorade stora delar av sin syn. – Det kändes som att mitt ansikte rann av, säger Maria

  Rashidi som nu skrivit en bok om sitt liv. Vi på B4Press är glada att få ge ut boken.

   

  Expressen, 19 april 2018