top of page

Är detta årets konstbok?


Detta tror Mikael van Reis i GP den 17 april efter ha läst boken. Tore skulle fylla 99 år i mars men gick dessvärre bort i februari. Vi fick det stora nöjet att producera boken som färdigställdes till den retrospektiva utställningen på Galleri Majnabbe i april.

Citat från artikeln. ”Jag citerar ur boken Tore Ahnoff – ett konstnärsliv som är redigerad och skriven av Lisbet Ahnoff tillsammans med hennes syskon, ytterligare bidrag av Ragnar Schmid, Håkan Wettre och Lennart Sjögren. Det är ett bokligt precisionsarbete i varje detalj – färgval och -återgivning, Rytmisk komposition och reflekterande texter. Allt är noga genomtänkt – ända ner i stilisten Lisbet Ahnoffs bildtexter. Jag tror detta kunde bli årets konstbok.”

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
    bottom of page