Är detta årets konstbok?


Detta tror Mikael van Reis i GP den 17 april efter ha läst boken. Tore skulle fylla 99 år i mars men gick dessvärre bort i februari. Vi fick det stora nöjet att producera boken som färdigställdes till den retrospektiva utställningen på Galleri Majnabbe i april.

Citat från artikeln. ”Jag citerar ur boken Tore Ahnoff – ett konstnärsliv som är redigerad och skriven av Lisbet Ahnoff tillsammans med hennes syskon, ytterligare bidrag av Ragnar Schmid, Håkan Wettre och Lennart Sjögren. Det är ett bokligt precisionsarbete i varje detalj – färgval och -återgivning, Rytmisk komposition och reflekterande texter. Allt är noga genomtänkt – ända ner i stilisten Lisbet Ahnoffs bildtexter. Jag tror detta kunde bli årets konstbok.”

Utvalda inlägg
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Senaste inlägg