Är detta årets konstbok?

April 27, 2016

 

 

Detta tror Mikael van Reis i GP den 17 april efter ha läst boken. Tore skulle fylla 99 år i mars men gick dessvärre bort i februari. Vi fick det stora nöjet att producera boken som färdigställdes till den retrospektiva utställningen på Galleri Majnabbe i april. 

 

Citat från artikeln. ”Jag citerar ur boken Tore Ahnoff – ett konstnärsliv som är redigerad och skriven av Lisbet Ahnoff tillsammans med hennes syskon, ytterligare bidrag av Ragnar Schmid, Håkan Wettre och Lennart Sjögren. Det är ett bokligt precisionsarbete i varje detalj – färgval och -återgivning, Rytmisk komposition och reflekterande texter. Allt är noga genomtänkt – ända ner i stilisten Lisbet Ahnoffs bildtexter. Jag tror detta kunde bli årets konstbok.”

 

Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 23, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload